AMBASSADORS OF TASTE® GLOBAL CONFERENCE | ATHENS GREECE 2020

POSTPONED TO 18 MAY 2021

Το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB ανακοινώνει το ετήσιο παγκόσμιο συνέδριο γεύσης και γαστρονομίας AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® ATHENS GLOBAL TASTE CONFERENCE 2020. Η ημερομηνία διεξαγωγής ορίζεται στις 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 στο (ΚΠΙΣΝ) ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, στο υψηλότερο επίπεδο ΦΑΡΟΣ. Το συνέδριο είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Δήμου Αθηναίων. Σκοπός του συνεδρίου είναι η εντύπωση στρατηγικών & σύγχρονων μεθόδων branding για την παγκόσμια ανάδειξη των premium brand καθώς και η ενημέρωση των παγκόσμιων τάσεων σε επίπεδο ανάπτυξης και διαχείρισης. Στο ίδιο πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των άριστων εκπροσώπων του πολιτισμού & της κουλτούρας κάθε χώρας, στον νέο ορίζοντα που διαγράφει ο ανερχόμενος θεσμός AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB. Το συνέδριο χωρίζεται σε δύο μέρη, στο «global session» με αναφορές στις διεθνείς τάσεις και ανάγκες ανάπτυξης στην σύγχρονη εποχή και στο «national session» με αναφορές στον εγχώριο γαστρονομικό τουρισμό, την μετεξέλιξη των ελληνικών προϊόντων και στην επανατοποθέτηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού στο σήμερα, σαν ουσιαστική κληρονομιά. Στο περιθώριο του συνεδρίου, ο οργανισμός GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB με τnν πανίσχυρη εμπορική του πλατφόρμα business networking platform με στρατηγικούς συνεργάτες ανά τον κόσμο σε συνεργασία με το υψηλά καταρτισμένο team συνεργατών του, θα είναι έτοιμο να δώσει απαντήσεις. Το συνέδριο απευθύνεται σε market leaders από όλες τις χώρες του συναφούς κλάδου (taste-gastronomy), βιομηχανίες & εμπορικές εταιρίες τροφίμων, εστιατόρια & chef υψηλού κύρους ανά τον κόσμο όπως και taste developers. Την ημέρα του συνεδρίου θα απονεμηθούν οι επίσημοι τίτλοι τιμής των AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® όπως και επίσης οι επίσημοι τίτλοι του Πρεσβευτή της Ελληνικής Γαστρονομίας® Ambassador for Greek Gastronomy® & Ambassador of Greek Taste®.

Ουσιαστική συμβολή στο συνέδριο, το οποίο τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, θα παρέχει ο παγκόσμιος οργανισμός  HYATT, ο οποίος υποστηρίζει τον θεσμό των AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® του GTBB με το διεθνές δίκτυο του, καθώς και ο ταξιδιωτικός οργανισμός ANTAEUS TRAVEL GROUP (Official Travel Partner), ο οποίος αναλαμβάνει την πλήρη ταξιδιωτική οργάνωση και εξυπηρέτηση των επισκεπτών του συνεδρίου. Ο όμιλος ANTAEUS Travel αποτελεί πρωτοπόρο ταξιδιωτικό οργανισμό, καθώς διαθέτει σύγχρονη τεχνογνωσία και τριακονταετή εμπειρία,  κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο του corporate travel management και των Tailor-Made υπηρεσιών.

Αξιοσημείωτο θα είναι το γεγονός της επομένης ημέρας του συνεδρίου με εορταστικό χαρακτήρα και υψηλής γαστρονομικής σημασίας, όπου θα ακολουθήσει προγραμματισμένη δεξίωση στο HYATT Athens με θέμα την ανταλλαγή κουλτούρας «cultural exchange» παρουσία των Χρυσών Χορηγών και δημοσιογραφικής κάλυψης διεθνών media. Της δεξίωσης στο HYATT Athens, θα προηγηθεί η συμβολική επίσκεψη των επίσημων AMBASSADORS OF TASTE FOR THE GLOBAL GASTRONOMY® υπό το βλέμμα των θεσμών στην Ακρόπολη, στην κοιτίδα του Ελληνικού πολιτισμού.

Οι Χρυσοί Χορηγοί του παγκόσμιου συνεδρίου θα ανακοινώνονται διαδοχικά από το GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB