ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ®

AMBASSADOR OF GREEK CUISINE® 

«Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine®

 Ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB εισάγει σήμερα στο προσκήνιο της ελληνικής γαστρονομίας και της τουριστικής αγοράς ένα υψηλού κύρους και αξίας Σήμα Ποιότητας Quality Mark που καλύπτει τις ανάγκες αναγνώρισης, ανάδειξης και προβολής κάθε διακεκριμένης ελληνικής επιχείρησης εστίασης στον ξενοδοχειακό τομέα και στον τομέα αμιγών εστιατορίων με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, εξοπλίζοντάς την με την ισχυρή, επίσημη διαπίστευση του «Πρεσβευτή της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine®. Αξιοσημείωτο γεγονός, για πρώτη φορά, η δυνατότητα λήψης του Σήματος Ποιότητας πιλοτικά για την συνολική παρεχόμενη γαστρονομία τομέων μιας ξενοδοχειακής μονάδας-resort ως τελικός λήπτης, η μονάδα να είναι φορέας του σήματος «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine® για τις συνολικές της υπηρεσίες γαστρονομίας.

Το Σήμα Αναγνωρισμένης Ποιότητας «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine® ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ Απόφαση με αριθμό: ΕΞ 2858 / 30-06-2020  ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ φέρει ως κύριο χαρακτηριστικό του από τη μια την χρυσή αρχαιοελληνική σπείρα, σύμβολο που χρησιμοποιείται από την αρχαία Ελλάδα και εκφράζει, μεταξύ άλλων, την ενότητα, το κάλλος, την υπερκόσμια ισχύ και την αναγνώριση ως μοναδικό σήμα κατατεθέν του όπου γης Ελληνισμού, και από την άλλη, την ολυμπιακή φλόγα της νίκης, του οράματος και της άσβεστης γνώσης της αλήθειας. Η πιστοποίηση που λαμβάνει χώρα και που συνοδεύεται από την απόδοση των σχετικών εγγράφων (certification) και εμβλημάτων (e-badges), διακρίνεται από ισχυρό συμβολισμό καθώς επιδιώκεται να τονιστεί πως η επιχείρηση λήπτης αυτής, καθίσταται άμεσα φορέας, θεματοφύλακας και συνάμα κοινωνός των αξιών και των επιτευγμάτων που ξεχωρίζουν σε βάθος χιλιάδων χρόνων τις ελληνικές γεύσεις και τον γαστρονομικό πολιτισμό.

Το σήμα «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine® έχει δομηθεί πάνω στο επιστημονικό «Πρότυπο Εγχειρίδιο του GTBB» μέσα στο οποίο αναλύεται η απαιτητική διαδικασία απόκτησης με εκτενείς αναφορές στα κριτήρια και στον ρόλο του εξειδικευμένου team of assessors του παγκόσμιου οργανισμού.

Η δυνατότητα πιστοποίησης παρέχεται μέσω αυστηρής διαδικασίας αξιολόγησης και ελέγχου που διακρίνεται από υψηλά πρότυπα και αυστηρά, αδιάβλητα κριτήρια. Αφορά  αποκλειστικά σε καταξιωμένους χώρους εστίασης που έχουν να επιδείξουν αξιόλογα επιτεύγματα τα οποία τυγχάνουν εκτεταμένης αναγνώρισης. Σε κάθε περίπτωση, ο οργανισμός Greek Taste Beyond Borders® GTBB συμβουλεύει, επίσης, τις επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στην επίτευξη των προτύπων του πώς να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους, ούτως ώστε να καταστούν δυνητικές λήπτριες του Σήματος Αναγνωρισμένης Ποιότητας «Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας®» Ambassador of Greek Cuisine®.

Category matching types:

»Hotel Complex – Resorts

»Hotel Restaurants

»Restaurants

A certification title “Quality Mark” of global awareness, high in prestige. *Included *Extended certification(Πρεσβευτής της Ελληνικής Κουζίνας – Use of protected and patented term – trademark decision number ΕΞ 2858 / 30-06-2020.   

The certification process and presentation is digitally implemented. Diploma, digital badges and emblem are included. *Terms&Conditions 

>>>START YOUR APPLICATION HERE