1st BUSINESS NETWORKING FORUM του GREEK TASTE BEYOND BORDERS στο Ecali Club 28 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο «Global Taste 2019»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28 – 1 – 2019 (Greek translation)

GTBB PHOTO GALLERY ALL PHOTOS OF THE FORUM  AVAILABLE HERE                            

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1st BUSINESS NETWORKING FORUM  του GREEK TASTE BEYOND BORDERS στο Ecali Club 28 Ιανουαρίου 2019 με τίτλο «Global Taste 2019» υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης. Στο κλειστού χαρακτήρα forum του GTBB συμμετείχαν εταιρίες ηγήτορες, όπως η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, το Ούζο Πλωμάρι, τα Πλαστικά Θράκης Pack, η εταιρία Κρι Κρι, επίσης Αφοί Χαϊτογλου, Πίνδος (κοτόπουλα), Olympic Foods, Κρασιά – Οινοποιίες όπως Βασιλείου, Boutari, Τσικρικώνη, Ζαχαριά και συνολικά 200 εταιρίες επιφανών επιχειρηματιών – premium brands. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή Κινέζων key partners του GTBB από τον χώρο του γαστρονομικού τουρισμού και της εστίασης, όπως και επενδυτές από την Κύπρο και την Ιταλία.

Πρόκειται για το πληρέστερο και πιο επιτυχημένο παγκόσμιο business network με σύμβολο την Χρυσή Σπείρα του Greek Taste Beyond Borders, που αναφέρεται στην παγκόσμια ανάπτυξη και το κλειδί για το άνοιγμα των αγορών προς τους market leaders και τα premium brands. Μεταξύ αυτών διαδραματίζει έναν ουσιαστικό ρόλο βασιζόμενο στις θεμελιώδης αρχές όπως την ειρήνη, την ενότητα και τον σεβασμό προς τους πολιτισμούς και τις κουλτούρες των άλλων χωρών. 

κ. Φίλιππος Κούτρας – CEO Greek Taste Beyond Borders GTBB – Estiatoria.gr

Το παγκόσμιο δίκτυο του GREEK TASTE BEYOND BORDERS αποτελείται από συμβεβλημένους «key partners» συνεργάτες στο global trading, μεταξύ αυτών market leaders σε κάθε σημείο του κόσμου, εκατοντάδες world chefs διασκορπισμένους σε παγκόσμια πόστα, παραπάνω από 2.000 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, και έγκριτους θεσμικούς φορείς εμπορίου τοποθετημένους σε στρατηγικές θέσεις σε όλες τις ηπείρους, όπως και wholesalers & retailers.

Κατόπιν της προγραμματισμένης διεξαγωγής σύντομων ομιλιών και παρουσιάσεων με θεματολογία, την ανάπτυξη των παγκόσμιων αγορών για τα premium brands καθώς και της αναπτυξιακής ατζέντας του GREEK TASTE BEYOND BORDERS GTBB με αναφορά στις σύγχρονες μεθόδους στρατηγικού branding, που έχει εισαγάγει το GTBB στην παγκόσμια αγορά μετά την μεγάλη επιτυχία του 1st International Gastronomy Conference 2018, το οποίο έλαβε χώρα τον περασμένο Μάρτιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ακολούθησε δεξίωση με ελληνικό μενού σχεδιασμένο από κορυφαίους Έλληνες Chef του δικτύου του GTBB.

Ο Φίλιππος Κούτρας παρουσίασε την branding στρατηγική για τους Market leaders εξαγωγείς της Ελληνικής αγοράς, η οποία είναι σχεδιασμένη με σκοπό οι πρώτοι να έχουν την υψηλή αναγνώριση στις ξένες αγορές, που προσφέρει η Χρυσή Σπείρα του GTBB, μέσα από μια σειρά certifications που ακολουθούν μια στόχευση υψηλής ακρίβειας και συνέπειας με trademark licensing. Στην ουσία το GTBB λανσάρισε σύγχρονους τίτλους – certifications όπως το πιλοτικό certification του GTBB «Certification of Value & Quality- GTBB» με τη Χρυσή Σπείρα, το «Ambassador of Greek Τaste – Title of Honor », το Ambassador for Greek Gastronomy» και το διεθνές «Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy– Title of Honor ». Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συμβαδίζοντας παράλληλα με ένα παγκόσμιο business network που δρα στρατηγικά και αποτελεσματικά με διαρκώς αναπτυσσόμενη τάση.

Ομιλητές του forum και μέλη του GTBB ήταν οι: κ.Φίλιππος Κούτρας ιδρυτής και CEO του  Estiatoria.gr – GTBB, o CEO του Ecali Club κ. Γιάννης Γεωργακάκης, ο Πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο διεθνής Chef κ. Μίλτος Καρούμπας «Ambassador of Taste for the Greek Gastronomy 2018», ο κ. Κωνσταντίνος Καρμανί «Managing Partner Plumef Ltd» και ο κ. Ερρίκος Γιακουμάτος (Marketing Manager του GTBB).

Ιδιαίτερη τιμή για το forum και το GTBB αποτέλεσε η παρουσία και ομιλία του διεθνούς μουσικοσυνθέτη κ. Θανάση Πολυκανδριώτη, ενός παγκόσμιου καλλιτέχνη που κουβαλάει με τις συνθέσεις του και το έργο του τον σύγχρονο Ελληνικό πολιτισμό, και το επίσημο νέο ότι συνέθεσε τον «ύμνο» του Greek Taste Beyond Borders ο οποίος παρουσιάστηκε κατά την δεξίωση και κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού όπως και του δημοσιογράφου Χρήστου Καλουτζόγλου από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέλος του «supporters board» του GTBB.

Αναγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια του forum τα σχέδια της ατζέντας του GTBB. Aπό τον κ. Γιάννη Γεωργακάκη στρατηγικό συνεργάτη του GTBB αναγγέλθηκε ένα ακόμα business networking forum στην Αγγλία, ενώ από τον κ. Φίλιππο Κούτρα αναγγέλθηκε το 2nd INTERNATIONAL BUSINESS NETWORKING FORUM – GLOBAL TASTE 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για τις 4 Μαρτίου του 2019 αποκλειστικά για εταιρίες από την βιομηχανία των τροφίμων και του γαστρονομικού τουρισμού.

CEO του Ecali Club κ. Γιάννης Γεωργακάκης

Στα food corners της δεξίωσης του GTBB στο Ecali Club πρωτοστάτησαν και εντυπωσίασαν με υψηλής γαστρονομίας συνταγές οι κορυφαίοι chefs: Μιχάλης Ντουνέτας με το εστιατόριο Soleto, Ζαν Λουί Καψαλάς, Διονύσης Παπανικολάου με το εστιατόριο Su Casa, η Αποστολία Μίνγκο με το εστιατόριο Ψαροκόκκαλο, o Τάσος Ντούμας με το εστιατόριο Λεύκες, ο Άρης Τσανακλίδης με το εστιατόριο Kuzina Athens, o Γιάννης Κεφαλληνός με το Ecali Club, ο Γιάννης Στανίτσας με το εστιατόριο Αφρόψαρο, ο Δημήτρης Τσότσος με το εστιατόριο Hide and Seek, ο Φώτης Πάστρας με το εστιατόριο Kook Gastro House – Πάτρα, ο Στέφανος Πρίσκας με το εστιατόριο Dadas και ο Χριστόφορος Πρασατζής με το εστιατόριο Ζαατάρ. Επίσης έδωσαν το παρόν τους κορυφαίοι Chef του supporters board του GTBB, όπως ο Pino Saccheri, ο Νίκος Πατσιώρας, ο Μιχάλης Μάρθας, ο Κώστας Αθανασίου (Athens Hilton), η Μαρία Εκμεκτσίογλου, και ο Βασίλης Καφαλούκος. Σημαντικοί managers επίσης από τον χώρο των εστιατορίων όπως ο κ. Τόμυ Αβερκιάδης του εστιατορίου Κουκουνάρι και η κα Έφη Κωστάκη του Hide and Seek.

κ. Ερρίκος Γιακουμάτος (Marketing Manager του GTBB)

 Τα μανιτάρια Dirfis από τους Καθενούς της Εύβοιας προσέφεραν προϊόντα μανιταριών και έλαια μαύρης και λευκής τρούφας. Το Organic Ice Tea ΔΡΟΣΙΑ συμπλήρωσε γευστικά τη δεξίωση.

Ο CEO και ιδρυτής του Greek Taste Beyond Borders κ. Φίλιππος Κούτρας ευχαρίστησε το κοινό και όσους συνεργάτες δεν είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν. Κατά την έξοδο από το Ecali Club οι καλεσμένοι παρέλαβαν το folder του GTBB με ένα σύντομο briefing για τις υπηρεσίες στρατηγικού branding του GTBB, οι οποίες μπορούν να αναζητηθούν από κάθε ενδιαφερόμενη εταιρία στο info@greektastebeyondborders.com | www.greektastebeyondborders.com

O Πρόεδρος του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου κ. Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης

O κ. Κωνσταντίνος Καρμανί «Managing Partner Plumef Ltd»
Ο διεθνής Chef κ. Μίλτος Καρούμπας «Ambassador of Taste for the Greek Gastronomy 2018»
κ. Αρσένης Κοντογούρης, κα. Μάτα Παπαναστασίου, κ. Φίλιππος Κούτρας
Ο διεθνής μουσικοσυνθέτης κ. Θανάσης Πολυκανδριώτης
Ο διεθνής Chef Μιχάλης Ντουνέτας

(Από αριστερά) Νίκος Καλογιάννης (Ούζο Πλωμάρι), Ιδιοκτήτρια εστιατορίου Λεύκες κα Ντούμα, κ. Quin, κ. Κούτρας

(Από αριστερά) Ο κ.Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο κ.Φίλιππος Κούτρας και ο κ.Ανέστης Ποδόγυρος (Π.Δ. Εταιρίας Κρι-Κρι).
(Από αριστερά) Ο κ.Κωνσταντίνος Κατσιγιάννης, ο κ.Φίλιππος Κούτρας και ο κ.Ανέστης Ποδόγυρος (Π.Δ. Εταιρίας Κρι-Κρι).
(Από αριστερά) Η κα.Φένια Ψαροπούλου, ο κ.Νίκος Μπίλιος, ο κ.Στέλιος Σοφιανός, οκ.Αρσένης Κοντογούρης και ο κ.Φίλιππος Κούτρας.
Στο κέντρο η Αμαλία Τριφύλλη Brand Manager της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας
(Από αριστερά) η Chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, στο κέντρο η Chef Αποστολία Mingo -Εστιατόριο Ψαροκόκκαλο και δεξιά ο Φίλιππος Κούτρας
Αριστερά ο Chef Φώτης Πάστρας δίπλα στον διεθνή Chef Μιχάλη Ντουνέτα που παρουσίασε το βιβλίο μαγειρικής του Made in Greece.
Από δεξιά προς τα αριστερά, κα.Ευαγγελία Γκρίμπα (Στέλεχος Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, κα.Αγγελική Πύθουλα ( Γενική Διευθύντρια Προστασίας Καταναλωτή Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης) που παρακολουθήσαν την βραδιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τονίζοντας τη σύνδεση του GTBB με την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στο χώρο του ευρύτερου εμπορίου και της εστίασης.
κα Κέλλυ Μαυρομάτη Head of Commercial, Business Growth & Networking για το Ecali Club, κ. Φίλιππος Κούτρας και δεξιά ο διεθνής chef κ. Νίκος Δημητροκάλλης
(Από αριστερά) Ο κ.Φίλιππος Κούτρας, ο κ.Γκιούλπαπας και ο κ.Καρούμπας (ιδιοκτήτης εταιρίας Xenex)
Στο κέντρο ο κ. Νίκος Νάσιουτζικ, τέρμα δεξιά ο διεθνής chef κ. Μιχάλης Ντουνέτας

Ο κ.Φίλιππος Κούτρας με επιχειρηματίες από την Κίνα.
Ο διεθνής Chef Pino Saccheri δεξιά από τον Φίλιππο Κούτρα
Στο κέντρο ο διεθνής chef κ. Διονύσης Παπανικολάου με αξιοσημείωτη επιτυχημένη καριέρα στο εξωτερικό.
O κ. Κωνσταντίνος Καρμανί «Managing Partner Plumef Ltd» με τον Φίλιππο Κούτρα (στα δεξιά)
Από αριστερά ο κ. Δημήτρης Τσότσος, η κα Έφη Κωστάκη manager του Hide and Seek και ο κ. Φίλιππος Κούτρας
κα.Παπαθάνου(ιδιοκτήτρια εστιατορίου Soleto), και ο chef κ.Μιχάλης Ντουνέτας

Ιδιοκτήτης εταιρίας μανιτάρια Δίρφυς.
Οι ιδιοκτήτες του βραβευμένου εστιατορίου Ψαροκόκκαλο
Οι ιδιοκτήτες της βραβευμένης αλυσίδας ΓΥΡΟΠΙΤΟΥΛΗΣ Αφοί Μοναστηριώτη ανάμεσα στον Φίλιππο Κούτρα.

GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB | 2nd INTERNATIONAL BUSINESS NETWORKING FORUM – GLOBAL TASTE 2019

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1-2-2019  (Greek translation)

 

4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019 στο ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ το σημαντικότερο business networking forum του GREEK TASTE BEYOND BORDERS 2nd International Business Networking Forum | Global taste 2019 για πολυεθνικές εταιρίες, εταιρίες με εξαγωγικό χαρακτήρα από τον χώρο της βιομηχανίας των τροφίμων, του γαστρονομικού τουρισμού και της γεύσης. Το forum του GTBB με τον επικοινωνιακό τίτλο Global Taste 2019 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης αποτελεί το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Ελληνικής γεύσης παγκοσμίως. Το forum του Greek Taste Beyond Borders GTBB είναι self – sponsored.

Απευθύνεται στους market leaders από τον χώρο της γεύσης και του ευρύτερου τομέα HoReCa που έχουν παγκόσμια προοπτική. Το forum θα δώσει την ευκαιρία για εμπορικές συμφωνίες σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού, διαμέσου του GTBB negotiations Bureau που έχει αναπτυχθεί με επιτυχία και θα έχει ενεργό ρόλο στην ημερίδα. Θα παραστούν Key Partners του GTBB από το εξωτερικό, μεγάλες προσωπικότητες με διεθνή εμβέλεια και ξένα media για να καλύψουν το 2nd International Business Networking Forum | Global taste 2019

Ημερομηνία: Δευτέρα 4/3/2019, Ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 22:00.

Χώρος: Αίθουσα Ν.Σκαλκώτα, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Είσοδος μόνο με προσκλήσεις, κάθε εταιρία μπορεί να εισέρχεται με συνολικό αριθμό 2 ατόμων.

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σαν «σύνεδρος» κάνοντας κλικ εδώ με σκοπό να σας αποστείλουμε εν συνεχεία την πρόσκληση για την είσοδό σας.

 

Comments

  • No comments yet.
  • Add a comment